sâmbătă, 19 iunie 2010

Gustari

Evantai - Pentru copii mofturosi !
Timp de preparare:

10 minute (complexitate redusa)

Ingrediente:
Pt o portie
-1 chifla de 80g de preferat cu susan
-50 g sunca de praga sau de pui
-100 g cascaval
-1 rosie
-1 ou
-sare
-2-3 masline feliate
Mod de preparare:

Chifla se feliaza avand grija sa lasam coaja de la baza intreaga.
Sunca se feliaza
Jumatate din cascaval se feliaza.
Rosia se spala si se feliaza
Oul se bate si se adauga sarea. Pentru un plus de vitamina se poate adauga si un pic de verdeata tocata fin.
Intre feliile de paine se pun feliile de sunca, cascaval, rosie, masline.
Se pune intr-o tavita, se toarna uniform oul batut .
Se rade restul de cascaval deasupra.
Se da la cuptor timp de 5 minute( in prealabil incins)
Se poate baga si in cuptorul cu microunde pentru 3 minute

Pofta buna !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu